Agenda

Jaarcongres Management Kinderopvang

22 april 2014

Het vakblad Management Kinderopvang organiseert op 22 april de twaalfde editie van het Jaarcongres ‘Kinderopvang en Brede Scholen: Samen sterker’. Onder andere Job van Velsen, projectleider van het Landelijk Steunpunt Brede Scholen, en Yvette Vervoort, adviseur van het Landelijk Steunpunt, geven een lezing. Daarnaast kunnen de bezoekers kiezen uit een breed aanbod van kennissessies. 

Lees meer »

Gluren bij de buren 2014 - thema Krimp

20 mei 2014

Bijna iedere gemeente, schoolbestuur en kinderopvangorganisatie heeft ermee te maken: een terugloop van het aantal kinderen. Zowel in de grotere steden als in de plattelandsgebieden en voormalige groeisteden wordt de krimp een steeds groter probleem. 

Lees meer »

Congres Bevlogen Besturen

05 juni 2014

De PO-Raad organiseert op donderdag 5 en vrijdag 6 juni haar jaarlijkse congres Bevlogen Besturen. Het thema van het congres dit jaar ‘Om de leerling’. Wat is nodig om kinderen optimaal te kunnen laten leren en wat kunnen onderwijsbestuurders daar aan bijdragen?

Lees meer »

Landelijk Symposium: Leerlingzorg in het passend onderwijs

19 juni 2014

Het Euregionaal Congresburo organiseert op donderdag 19 juni het Landelijk Symposium: Leerlingzorg in het passend onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst komen experts aan het woord die spreken over de praktijk van didactiek en pedagogiek voor leerlingen die extra steun nodig hebben.

Lees meer »

U kunt zich hier aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.

Tweets