Agenda

Conferentie ‘Verborgen Talent’

27 maart 2013

De Hanzehogeschool in Groningen organiseert op woensdag 27 maart de werkveldconferentie ‘Verborgen Talent’. Tijdens deze bijeenkomst proberen de deelnemers vragen als: ‘Hoe ontstaat talent?’, ‘Hoe herken je talent?’ en ‘Hoe geef je talentontwikkeling in de klas vorm?’

De Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen organiseerde eerder de conferenties ‘Op weg naar de excellente school’ (oktober 2011), ‘De leerkracht maakt het verschil’ (april 2012) en het bezoek van meester Kanamori van afgelopen september. 

De conferentie bestaat uit twee delen. . Het eerste deel is plenair en wordt verzorgd door Mark Mieras en Herman Veenker. Mark Mieras is wetenschapsjournalist en Herman Veenker is als hogeschoolhoofddocent en onderzoeker verbonden aan het lectoraat Integraal Jeugdbeleid van de Pedagogische Academie. Hij begeleidt in Noord-Nederland leerkrachten, teams en besturen op het terrein van Talentenkracht. Het tweede deel van de conferentie bestaat uit twee workshoprondes. Collega’s uit het werkveld en van de Pedagogische Academie verzorgen presentaties. 

De conferentie begint om half twee in de middag en duurt tot zes uur ’s avonds. Inschrijven kan via deze link. Deelname kost dertig euro. De Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen zit aan het Zernikeplein 9 in Groningen. 

Delen:

U kunt zich hier aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.

Tweets