Agenda

Platform Integraal Kindcentrum

21 maart 2013

Het Platform Integraal Kindcentrum komt op donderdag 21 maart weer samen. Dit platform organiseert bijeenkomsten voor medewerkers van organisaties die betrokken zijn bij een integraal kindcentrum.

Het Platform Integraal Kindcentrum komt twee keer per jaar bij elkaar. Het platform bestaat uit vijftien tot achttien deelnemers. Deze werken allemaal bij organisaties, die betrokken zijn bij een integraal kindcentrum, zoals een basisschool, een kinderopvangorganisatie, een BSO, een peuterspeelzaal enz. 

Tijdens de platformbijeenkomst krijgen de deelnemers de gelegenheid om informatie over de aanpak van bepaalde onderwerpen in een integraal kindcentrum te delen en te bespreken. Verder wisselen de deelnemers protocollen, checklisten en goede ideeën uit. Daarnaast kunnen de medewerkers van de integrale kindcentra knelpunten, die in hun organisatie zijn ontstaan, met elkaar bespreken. Tot slot krijgen de aanwezigen tijdens de platformbijeenkomsten de meest actuele informatie over wet- en regelgeving en vernieuwende projecten (provinciaal en landelijk). 

Het lidmaatschap van het Platform Integraal Kindcentrum bedraagt 150 euro per deelnemer per jaar. Voor meer informatie over het platform kunt u contact opnemen met de voorzitter Jeanne van Berkel via j.van.berkel@jso.nl.

Aanmelden voor de platformbijeenkomst van donderdag 21 maart kan via deze link.

Delen:

U kunt zich hier aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.

Tweets