Welkom... bij {Breed}!

{Breed} is dé plek voor informatie over relevante ontwikkelingen en nieuwsberichten rondom Kindcentra, Brede scholen, over relevante congressen en publicaties. Hier vindt u antwoord op uw vragen en praktijkvoorbeelden in gemeenten, scholen en andere instellingen.

Leer van ervaringen van deskundigen, de politiek en vooral: de praktijk.

Kinderen... dé inpiratie voor {Breed} !

Vind wat je nodig hebt.. in hét kenniscentrum!

In ons kenniscentrum vindt u álles... over brede scholen en kindcentra! Blader naar hartelust in onze themalijst. Op zoek naar gedegen documenten, bewezen systemen of juist nieuwe tips? Verfijn je zoektocht met ons geavanceerde systeem. 

Natuurlijk kun je ook gewoon een zoekterm ingeven en de veelgestelde vragen met antwoorden lezen... of: contact opnemen met {Breed} natuurlijk!

Ambassadeursnetwerk

Brede Scholen vragen vaak naar goede voorbeelden. Er is grote behoefte is om aansprekende scholen te bezoeken en dat daarbij maatwerk van belang is.
Daarom: ons netwerk van goede voorbeelden. Ambassadeurs zijn er voor ú!

lees meer }

Wat is een dossier?

Alle informatie op {Breed} is onderverdeeld in logische thema's. Ze spelen in op actuele trends en ontwikkelingen. We vullen de thema's regelmatig met nieuwe literatuur, nieuwsberichten, goede voorbeelden, interviews, columns en andere documenten. 

lees meer } 

{Breed} = nieuw.. maar toch vertrouwd! Ruim belegen met volledige info, meningen, tips en nuttige documenten.

CCS

{Breed} = onderdeel van de Coalition for Community Schools.

Twitter (breed}!

Nieuwsbrief

Binnenkort kunt u zich hier aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.