Bezoek een ambassadeur

Een bezoek aan een ambassadeur kan op verschillende manieren tot stand komen:

Het Landelijk Steunpunt organiseert regelmatig bezoeken aan ambassadeurs op een vooraf vastgelegde datum. U kunt zich voor deze bezoeken inschrijven. Indien het Landelijk Steunpunt een bezoek organiseert waar u voor kunt inschrijven, vindt u daar een melding van op deze website.

Het kan ook zijn dat u in het overzicht van de ambassadeurs zelf een brede school gevonden heeft waar u op bezoek wilt. Of u heeft een vraag, maar weet nog niet zo goed welke ambassadeur daar het beste antwoord op kan geven. In deze gevallen vult u het onderstaande vragenformulier in, waarmee u een aanvraag doet voor een bezoek aan een ambassadeur. Op basis van het door u ingevulde vragenformulier legt het Landelijk Steunpunt contact met een ambassadeur om het bezoek te organiseren. U wordt daarna geïnformeerd over de mogelijkheden. Hier vindt u het vragenformulier.

Al op bezoek geweest?
Indien u al een ambassadeur heeft bezocht, kunt u hier het evaluatieformulier downloaden. Vervolgens kunt u het e-mailen naar: tonnyvandenberg@bredeschool.nl

Delen:

Een handreiking met praktische modellen om ouderinspraak in uw IKC te integreren. Vraag deze publicatie nu aan.

U kunt zich hier aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.

Nieuws brede school

08 december 2015
08 december 2015

Agenda

Geen artikelen in deze categorie.

Tweets