Rijpwetering

Op 12 december 2009 is door ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst Brede School Rijpwetering tot stand gekomen. Deze Brede School bestaat uit basisschool de Kinderbrug en kinderopvangorganisatie Kindkracht 0/12.

Kindkracht 0/12 verzorgt kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en buitenschoolse opvang. De peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang maken gebruik van dezelfde ruimte, waar tussen de middag ook de overblijfkinderen in worden opgevangen. Multifunctioneel gebruik staat hoog in het vaandel bij Brede School Rijpwetering.

Ook met Sportvereniging ROAC - een gefuseerde vereniging met voetbal, handbal, gymnastiek, biljart in Rijpwetering - wordt veel samengewerkt. De gebruikers zien Brede School Rijpwetering als een toegankelijke, maar ook veilige en gezonde Brede School, waarin het unieke kind centraal staat. Waarden als respect, openheid, warmte, en plezier creëren een sfeer in de Brede School, waarin kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen.

Een interne werkgroep is op dit moment bezig om de Brede School meer verdieping te geven. Met bepaalde afspraken en nieuwe ideeën proberen alle partijen dichter bij elkaar te komen.

Brede School Rijpwetering is gevestigd in het rustig gelegen Rijpwetering in Zuid-Holland.

Contactgegevens:
Brede School Rijpwetering
Oud Adeselaan 50-52
2375 XE Rijpwetering